Tisztelt Állampolgár!

2009.06.08. 11:37

A Magyar Online Mozgalom önhöz szól, aki csalódott a politikában, akit nyomorba döntött a válság, aki fél a szélsőjobb fenyegetéseitől. Szégyen és gyalázat a mai politikai helyzet. A pártok egymással harcolnak ahelyett, hogy a mi érdekenket nézzék!

Költik a több száz milliókat az órisáplakátókra, ahelyett, hogy állásokat biztosítanának! Ebből elég! Tegyünk ellene. Reformáljuk meg a politikát és kezeljük a válságot.

"Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!"
 

Így van. Sokat szenvedtünk már a politikusok csalásai és a korrupció miatt! Most itt a megoldás tegyünk ellene. Kérjük támogassa ön is mozgalmunkat, hogy a politikai helyzet stabilizálódjon Magyarországon és mindenkinek biztos megélhetése legyen.

Szeretnénk a sötétségből világosságot teremteni. Ehhez szükségünk van önökre. Kérjük jelezzék, ha szeretnének belépni a mozgalmunkba vagy esetleg támogatnának minket. Elérhetőségünk: magyaronlinemozgalom@gmail.com

Céljaink a következőek:

  • A pártok kampánypénzeit jelentősen csökkentsék le és a kampány során többet használják az internet lehetőségeit valamint az egyéb multimédiás csatornákat. Ezzel több száz millió forintot takarítana meg az ország és a környezet is jobban védve lenne. Kevesebb papír, kevesebb óriás plakát.
  • Adócsökkentés. Ha a cégek vállalják,hogy több alkalmazottat foglakoztatnak, akkor adócsökkentéssel kell jutalmazni őket. Minden egyes új dolgozó adózik és igy a körforgás is helyre állna.Gondolkozzunk, a munkanélküliek nem adóznak és még növelik is az adót akkor még több munkanélküli lesz és az emberek kevesebbet vásárolnak és igy az Áfa utáni bevételek is csökkenek. Minnél több munkás, kissebb adók= jó megélhetés és az ország pénztárcája is nő.
  • Használjuk ki az internet adta lehetőségeket. Az állam kevesebb papírt használjon és inkább digitális formába dolgozzon. Ez által még több millió forint spórolható meg.
  • Hozzanak létre bizottságokat, aki a kormány és a többi párt pénzügyeit felügyeli. A bizottság tagjai számítógépes sorsolás keretében kerüljenek ki, ez által is csökkentve a korrupciót.
  • A képviselők is adózzanak és a fizetésük teljesítményarányos legyen.
  • Az állami cégek vezetőinek a fizetését realizálni.
  • A multikra minimális adó kiszabása és bizonyos kötelezettségek kiszabása.
  • Munkahelyek létrehozása.
  • Esélyegyenlőség, vallásszabadság. Minden ember egyenlő. Nem számít a bőrszín,származás, nemzetiség. Az a lényeg, hogy mind Magyarországon élünk és ez közös bennünk. Az ország a miénk itt élőké és mi tudunk változtatni rajta.

 

Mozgalmunk az internet lehetőségeit használja ki a céljaink terjesztésére. Mire jó ez? Manapság az interneten rengeteg embert el lehet érni és minez nem kerül semmibe. Ha a mai pártok igy gondolkodnának és a kampánypézt is az ország javítására folytatnák akkor, már nem lenne ilyen helyzetbe az ország. Tegyünk érte és fogjunk össze! Ne legyetek gyávák! Mondj NEM-et a korrupciónak és a hazugságoknak!

Ha megtetszett a mozgalmunk programja, mondanivalója. Kérjük küld te is tovább interneten, hogy minnél több ember ismerje meg. A blog folyamatosan frissül, igy ajánjuk,hogy hetente egyszer nézz vissza.

Köszönjük

MOM
Magyar Online Mozgalom
 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Maonmo

7 komment

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://momhun.blog.hu/api/trackback/id/tr841171128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indiana 2009.06.08. 12:34:18

Ennyi helyesírási hibával (még a Himnuszból vett idézetet sem sikerült helyesen leírni) nehéz komolyan venni. Miért nem keres valami hasznos hobbit a kedves blogger?

Maonmo 2009.06.08. 12:49:35

A tartalom a lényeg.

probabb (törölt) 2009.06.08. 14:22:32

Legjobb a paintben készült logó, amiben a kacsacsőr megeszi a magyar zászlót....:D

OverLord 2009.06.08. 15:09:06

Igazából vannak jó gondolatok azok között, amit írtál, de nagyon sok problémát vetnek fel.

valerio 2009.06.08. 15:20:55

Ha lesz időm, elolvasom. Ne rettegjen senki a jövőtől, elég a jelentől rettegni. Ráadásul, ha valaki a szélsőségektől retteg, az napjainkban eleve gyanús!

Bi-Shop 2009.06.09. 14:03:39

Én nagyon is egyetértek ezzel. Ha kevesebb pénzt használ föl az állam több marad az embereknek. Csak azzal a résszel nem értek egyet hogy "Hozzanak létre bizottságokat". Így is elegen vannak nem kell még több politikus. Ez is csak pénz lehúzás lenne és kiken hajtanák be? Rejtunk!
És igenis küzdeni kell a szélsőségesek ellen. Elég szomorú az hogy Magyarországról 3 euroszkeptikus politikus megy az EP-be.
süti beállítások módosítása