EP képviselők nyelvtudása.

2009.06.09. 14:03

Áder János bekerült az Európai Parlamentbe a Fidesz jelöltje ként. Márcsak az a kérdéses, hogy fog boldogulni az jelenlegi angol tudásával? Ott kapnak tolmácsot, de ha pl felhivják egy fontos ügyben, akkor majd visszahívást kér és rögtön kér egy tolmácsot, ami természetesen az adófizetők pénzéből lsz megfizetve. Magyarországon a külföldiekkel foglalkozó cégeknél manapság már alapkövetelmény az Angol középfokú esetleg felsőfokú nyelvvizsga. Az EP képviselőknek is kötelezővé tenném. Csak olyan jelöltesse magát képviselőnek, aki rendelkezik nylevvizsgával. Ha nekünk egy jó álláshoz kell nyelvvizsga akkor a politikusoknak is kelljen. Jah és igy a tolmácsnak kifizetett havi többszáz ezer forintot is megspórólnánk, valamint ha sürgős telefon jön akkor a képviselőnek se kell megvárakozatnia senkit. Itt a röhejes beszélgetés Áder János és a külföldi sajtó képviselőjével!

www.youtube.com/watch

A link magáért beszél, de szerintem nevetséges, hogy így képviselik hazájukat... 

Szerző: Maonmo

1 komment

Címkék: fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://momhun.blog.hu/api/trackback/id/tr181174344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bi-Shop 2009.06.09. 14:07:37

Tudtommal a tolmácsokat nem az állam fizeti hanem az EP. Egyébként tényleg szomorú de az is hogy rajta kívül még 3 euroszkeptikus politikus megy az EP-be. (lsd. Jobbik)
süti beállítások módosítása