Szabályos ez?

2009.06.09. 13:38

Örökösödési Adó: Felháboritó! Milyen jogon kér az állam pénzt, azért, hogy meghalt valakink és ránk hagyta pl a házát? Szegény embernek van elég gondja és gyászol, de még azon is kell gondolkoznia, hogy fizeti ki az államnak az örökösödés utáni "illetéket". Azt a vagyont hozátartozó szedte össze több év alatt és rokonára hagyta. De az állam ennek is lenyulja egy részét. Van aki kénytelen eladni vagy hitelt felvenni, hogy kitudja fizetni az örökségét, ami lehet szép emlékeket őriz és ezért szeretné megtartani. Kizsákmányolás.

Ingatlan Adó: A saját "földünk" és még fizessünk is utána? Az otthon amit sokan hitelből vettek, vagy építtettek. Ez után milyen jogon fizessünk az állmnak? Neki mi köze ahhoz? A Magyar föld mindenkié és nem az államé. Senki sem rendelkezhet felette önhatalmúlag! Ingatlan Adó alkotmány ellenes!

Ezek csak példák arra, hogy le akarnak minket húzni. Az embernek joga van a saját tulajdonhoz. Az állm ne kérjen mindenből részt. A pénzt a saját zsebükből vegyék ki a politikusok ne a miénkből. Az EP választás is arról szólt csak nekik, hogy mégtöbbet keressenek. Ők nem adóznak és több jogúk van mint bárkinek az országban. Teljes átalakítás szükséges a kormányban és a rendszerben. A mai államberendezkedés megbukott! Reformálni kell!!!!!

Hajrá Magyarország!

Szerző: Maonmo

1 komment

Címkék: állam adók

A bejegyzés trackback címe:

https://momhun.blog.hu/api/trackback/id/tr91174306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bi-Shop 2009.06.09. 13:59:02

1. Az örökösödési adó már csak 20 millió feletti tárgyra van. Hála az MDF-nek.

2. Eddig is volt ingatlan adó csak nem így hívták. Azt hiszem talajterhelési díjnak hívják most. Az igaz hogy az önkormányzatoknak ezt nem kötelező kivetni. De többségben melyik önkormányzatok szokták ezt kivetni. A FIDESZesek!
süti beállítások módosítása